top of page
mda tekst_edited.jpg

Crystal Clear opleidingen

SDOC0768.jpg

Microdermabrasie

Dé favoriete behandeling voor een gladdere en jongere huid...

Crystal Clear Microdermabrasie is een veilige en gecontroleerde methode voor peeling. Daarnaast biedt het ook een oplossing voor open poriën, mee-eters, pigmentatieproblemen, (acne)littekens, striemen en veel meer.

Door de behandeling worden nieuwe collageen- en elastineformaties gevormd. Het zachte vacuümeffect zorgt voor een directe lifting van vermoeide spieren. Een echte ‘work out’ voor het gelaat. Crystal Clear Microdermabrasie kan over het hele lichaam toegepast worden. Ook op plaatsen zoals de ruwe huid op de armen, ingegroeide haren bij de bikinilijn, littekens op het hele lichaam en bij cellulitis op de benen.

zefa-00310960060.jpg

Oxygen Therapy

Ontdek hoe je met de Crystal Clear zuurstofbehandeling dé ultieme schoonheid bereikt...

De Crystal Clear zuurstofbehandeling is dé uitgelezen behandeling voor een ouder wordende huid. Wanneer we ouder worden daalt de beschikbare zuurstofhoeveelheid in de huidcellen, wat resulteert in minder stevigheid van de huid en het ontstaan van lijntjes en rimpels.

Een Crystal Clear zuurstofbehandeling vult de verloren zuurstof in de huid aan. De actieve ingrediënten in het serum dat we erbij gebruiken herstructureren de huid. Lijntjes en rimpels worden zichtbaar opgevuld. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, maar de zuurstof werkt na de behandeling door, wat de celregeneratie stimuleert. Deze behandeling is uitstekend voor een acnehuid door het antibacteriële effect van het serum. Mogelijke littekens en de bacteriën die de acne veroorzaken worden tegengegaan.

applyingminimasklift.jpg

Crystal Clear Combi

Ontdek de Crystal Clear behandeling met de ultieme combinatie...

Crystel Clear heeft het exclusieve Crystal Clear Face & Body Systeem gelanceerd. Dit innovatieve toestel combineert twee professionele behandelingen in één compacte machine. Zo wordt de marktleidende microdermabrasiebehandeling nu samengebracht met een effectieve cellulitis -en lichaamsverstevigende therapie.

Crystal Clear Microdermabrasie is een veilige en gecontroleerde methode voor peeling. Daarnaast biedt het ook een oplossing voor open poriën, mee-eters, pigmentatieproblemen, (acne)littekens, striemen en veel meer.

zefa-00310960003.jpg

Crystal Clear COMCIT™

Creëer terug jeugdigheid met COMCIT™

COMCIT™ combineert de toevoer van cryozuurstof met de unieke microchanneling roller, die honderden microscopische kanaaltjes maakt in de papillaire huidlaag, zodat een krachtige infusie van actieve ingrediënten uw huid een effectieve huidverjongende boost geven.

COMCIT™ maakt gebruik van een revolutionaire cryo-handset om de huid snel te koelen terwijl op hetzelfde ogenblik de microchanneling roller pijnloos over het gelaat beweegt om zo door de epidermis te dringen. Hierdoor creëert men telkens een opening voor de krachtige actieve regenererende ingrediënten.

Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar:

• een zichtbare vermindering van lijntjes en rimpels

• een stevigere en jongere huid

• een ongelofelijke energieboost

• bevordert de aanmaak van nieuwe huid en collageenaangroei.

bottom of page