top of page
mda tekst_edited.jpg

Over Crystal Clear Benelux

‘The Beauty of Science’

Fijn dat je hier bent! Blij dat je even de tijd neemt om nader kennis te maken met onze high tech schoonheidsbehandelingen en innovatieve huidverzorgingsproducten. Crystal Clear is sinds 1995 één van de wereldleiders in de hoogtechnologische schoonheidsindustrie.

 

Zo’n 27 jaar geleden zette Sharon Hilditch, de huidige Managing Director van Crystal Clear Skincare UK, dit uitzonderlijk merk in de markt. Sinds 2003 zijn we met Crystal Clear Skincare actief in de Benelux, inmiddels kunnen we je dus al bijna 20 jaar kennis, ervaring & expertise aanbieden. Dankzij het enthousiasme van heel wat BV’s en celebrities werd Crystal Clear bekend als het ‘beauty treatment of the stars’.

Voor ons is iedereen een ster en iedere ster verdient het te kunnen stralen.  We kiezen steeds voor een gepersonaliseerde aanpak waarbij jij, je huid en jouw wensen & verwachtingen centraal staan.

Crystal Clear Skincare is uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de professionele schoonheidsbranche en dit dankzij verbluffende en onmiddellijk zichtbare resultaten die telkens weer verbazen.

 

Ons vak is onze passie. Wil je graag met het Crystal Clear Skincare concept aan de slag? Wil jij ten allen tijde voeling houden met je klant? Elke dag actief zijn in je praktijk? Ben je even gedreven als wij en is kwaliteit en werkelijke aandacht voor je klant een absolute must? Dan ben je bij Crystal Clear Skincare aan het goede adres. Wij zorgen niet enkel voor een intensief en uitgebreid opleidingstraject, wij volgen jou en je zaak ook pro-actief op en staan steeds klaar om je te adviseren en bij te staan.

Practice what you preach, en verdien een kwaliteitslabel van Crystal Clear Skincare! Geniet van je bezoek aan onze website, kan ik je ergens bij helpen? Geef gerust een seintje, ik hoor meer dan graag van je.

Stralende groet,

Diana Horemans

Algemeen zaakvoerder.

Diana.jpg
65eb6c476a04af662f979b5357d9b50c-1.jpg

Ontdek Crystal Clear Skincare

Ontdek onze behandelingen

Sharon Hilditch vertelt je graag meer over het ‘Stay Young’-gamma. Ontdek de anti-aging voordelen van deze bekroonde & gerenommeerde huidverzorgingslijn van Crystal Clear.

Microdermabrasie en zuurstoftherapie

Crystal Clear microdermabrasie is een behandeling waarbij dode huidcellen worden verwijderd met een zachte peeling op basis van microkristallen. Hierdoor wordt de huid instant zachter, gladder en soepeler.

Crystal Clear concept

Kwaliteitslabel

Practice what you preach en verdien een kwaliteitslabel van Crystal Clear Skincare! Het herkenmerk voor schoonheidsspecialisten die onze kennis & expertise delen.

CRYSTALCLEAR-label2024-V2-GVD.jpg
MDA White Neck.jpg
SDOC0768.jpg
bottom of page